Medifeel

Η ποιότητα του ύπνου συνδέεται άμεσα με την ποιότητα του στρώματος
Κύρια πηγή ξεκούρασης για τον άνθρωπο και  πολύτιμος για την υγεία είναι ο ύπνος. Άλλοι τον θεωρούν απλώς απαραίτητη καθημερινή λειτουργία και άλλοι τον εκτιμούν περισσότερο.
Πολύ σημαντική για έναν καλό ύπνο είναι η επιλογή του σωστού στρώματος. Όλα τα στρώματα έχουν διάρκεια ζωής που δεν ξεπερνά τα 8 – 10 χρόνια. Με την πάροδο του χρόνου, όσο σωστή χρήση κι αν γίνεται σ’ αυτά, εκτός από την αλλοίωση στην ποιότητά του η ανάπτυξη επιβλαβών για την υγεία του ανθρώπου μικροοργανισμών, είναι αναπόφευκτη. Οι μικροοργανισμοί αυτοί είναι γνωστοί ως ακάρρεα, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες, όπως άσθμα και αλλεργίες.
Αν ξυπνάτε με πόνους στον λαιμό ή την πλάτη, αν τρίζει, αν είναι πολύ μικρό ή πολύ βρώμικο, τότε μάλλον  ήρθε η ώρα να το αλλάξετε.  Να έχετε στο μυαλό σας ότι πάνω σε αυτό θα περάσετε περίπου το 1/3  της ζωής σας, συνεπώς η επιλογή σας πρέπει να γίνει με κριτήριο το τι είναι καλύτερο για εσάς.
Ένα στρώμα μπορεί να σας προσφέρει συνεχώς καλή υποστήριξη και ανάπαυση, ανάλογα με την ποιότητα, τη συχνότητα χρήσης και το βαθμό φθοράς του. Ένα βαρύ άτομο θα φθείρει το κρεβάτι πιο γρήγορα από ένα ελαφρύ άτομο, ένα ζευγάρι πιο γρήγορα από ένα μοναχικό άτομο κτλ.

Το κριτήριο για την επιλογή του στρώματος
Η ποιότητα στο κρεβάτι είναι ίσως το σχέδιο, το χρώμα η πρακτικότητα, η αντοχή. Στο στρώμα το πιο σημαντικό είναι να προσφέρει πρώτα-πρώτα ξεκούραση και μετά αντοχή  η και εμφάνιση. Σίγουρα η επιλογή πρέπει να γίνεται με βάση τις προσωπικές ανάγκες και επιλογής του καθενός. Κατά την επιλογή του στρώματος η τιμή ενώ σίγουρα είναι σημαντική, πρέπει κυρίως να βασιζόμαστε στο τι είναι καλύτερο για το σώμα μας.
Στην MEDIFEEL θα βρείτε το καλύτερο στρώμα για τον ύπνο σας  που να αρμόζει στις ανάγκες σας. Εάν δεν είστε σίγουροι ή εάν θέλετε μία δεύτερη άποψη από κάποιον ειδικό, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την εταιρία μας έτσι ώστε ένας σύμβουλος ύπνου να σας κατατοπίσει με βάση τις ανάγκες σας και τις προϋποθέσεις που θέλετε να πληροί το στρώμα σας στην καλύτερη επιλογή για εσάς.

Ο ύπνος είναι η κύρια πηγή ξεκούρασης για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Ένας άνετος, ευχάριστος και ξεκούραστος ύπνος επιτυγχάνεται με την καλή ποιότητα και τη σωστή συντήρηση του στρώματος.
Σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, ένας στους τέσσερις Έλληνες διαμαρτύρεται για κακή ποιότητα ύπνου, αϋπνία και ροχαλητό, ενώ ένας στους δύο Έλληνες για εμφάνιση αλλεργιών. Έρευνες , απέδειξαν ότι ποσοστό μεγαλύτερο του 85% των εν χρήση στρωμάτων έχει χάσει την ελαστικότητά του, ενώ περιέχει συσσωρευμένους επιβλαβείς μικροοργανισμούς, μούχλα και σκόνη. Γεγονός «φυσιολογικό» εάν αναλογιστούμε ότι λανθασμένα ο μέσος καταναλωτής διατηρεί το ίδιο στρώμα 10 – 20 χρόνια.
Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, το «κλειδί» για έναν καλό, ξεκούραστο και άρα ποιοτικό ύπνο είναι το στρώμα σας. Η καλή ποιότητα του ύπνου δεν είναι πολυτέλεια αλλά βασική ανάγκη για όλους!

Ο ύπνος είναι ζωτική ανάγκη του οργανισμού μας.
Βασική προϋπόθεση της καλή φυσικής, ψυχικής και σωματικής κατάστασης, είναι αναμφίβολα ο καλός ύπνος.  Όταν κοιμόμαστε, οι μύες και μερικά τμήματα του εγκεφάλου μας αναπαύονται και αποθηκεύουν ενέργεια, ενώ παράλληλα άλλα όργανα του σώματος εργάζονται, εκκρίνοντας, για παράδειγμα, διάφορες ορμόνες.
Συνεπώς για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού μας απαιτείται μια περίοδος τέλειας ξεκούρασης, ένας δηλαδή καλός ύπνος, που φυσικα διασφαλίζεται από ένα καλής ποιότητας στρώμα.

Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών και σεβόμενοι των δύσκολων καιρών, στη Medifeel , δημιουργήσαμε μια ποικιλία στρωμάτων που εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για έναν καλό, ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο.

EnglishGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο